MIN MENING: Mener du, at Kreds 1 bør nedlægges?

»Jeg er tidligere medlem af kredsbestyrelsen. Selv om man ikke mærker meget til kredsen i det daglige, tror jeg, at den har en vigtig funktion. Den binder medierne sammen på tværs og har med sine arrangementer og møder en vis social funktion.

»Jeg er tidligere medlem af kredsbestyrelsen. Selv om man ikke mærker meget til kredsen i det daglige, tror jeg, at den har en vigtig funktion. Den binder medierne sammen på tværs og har med sine arrangementer og møder en vis social funktion. Kreds 1 er meget lille geografisk, men meget stor på antallet af medlemmer sammenlignet med Kreds 2, hvor det er lige omvendt. Det er muligt, at man kunne lægge kredsene sammen, men jeg har ikke de vises sten.«

 

Niels O. Hansen, journalist på Bt.dk

 

 

 

»Nej, bestemt ikke. Det er en god ide at have en kreds, hvor man inden for et geografisk område kan lave faglige og sociale arrangementer. Vi er på Bornholm et aktivt 'appendiks' til Kreds 1 med selvstændig bestyrelse og regnskab og omkring 140 medlemmer. Vi har stor glæde af vores journalistklub. At der er problemer i ledelsen, mener jeg ikke skal føre til, at kredsen skal lukke.« /

 

Mette Zacho, freelancer og formand for DJs Kreds 1-Bornholm

 

 

0 Kommentarer