search

Min mening: Kunne du forestille dig ikke at have en fast siddeplads på arbejdet?

Kunne du forestille dig ikke at have en fast siddeplads på arbejdet?

Kunne du forestille dig ikke at have en fast siddeplads på arbejdet?

 

 

Britta Søndergaard

Journalist på Fagbladet Sygeplejersken

»Nej, det kunne jeg ikke. Jeg har en masse papirer, selv om der er meget på computeren. Og jeg har masser af mapper, som jeg bruger fast og bladrer i. Og så betyder det noget, at man sidder sammen med nogle kolleger og kan ping-ponge med dem. Det ville virke meget rodløst, hvis jeg sådan skulle flytte rundt hele tiden.«

 

Sara Rosendal

Journalist på Ingeniøren

»Nej, det ville være en tidsrøver af dimensioner. Jeg ville skulle bruge over en time på at rydde op på mit skrivebord hver dag. Hvis man udelukkende skriver journalistik på, hvad man har liggende elektronisk, og ikke skaber sig fysiske arkiver, så ville det muligvis kunne lade sig gøre. Men sådan er virkeligheden ikke. Det er meget hurtigere for mig at læse i print end elektronisk, derfor har jeg stakke af papirer og rapporter liggende, jeg nødig ville undvære.« /

Kommentarer
1
Kim Henningsen
24.04.08 21:04
mange uden en fast plads
Blot en stille konstatering: En stor del af journaliststanden i Danmark har i generationer arbejdet uden en fast siddeplads. De hedder såmænd redaktionssekretærer. Med venlig hilsen Kim Henningsen, B.T.
Fremhævet af Journalisten
Denne artikel er lukket for kommentarer.
data_usage

SENESTE NYT

chevron_left
chevron_right
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen