Min mening: Hvordan skaffer du dig tid til kvalitet i arbejdet?

»Kvalitet handler om to ting. Det handler om måden, hvorpå en artikel er skrevet, og det handler om at få mulighed for at grave dybere.

»Kvalitet handler om to ting. Det handler om måden, hvorpå en artikel er skrevet, og det handler om at få mulighed for at grave dybere. Indtil nu har jeg købt mig tid til kvalitet ved at prioritere benhårdt. Der er ting, som vi beskæftiger os med mere på overfladen, og andre ting, hvor vi går mere i dybden. Den anden måde, man kan højne kvaliteten på i det daglige, er ved at arbejde sammen med andre. For eksempel har jeg lige lavet en indsigtsartikel sammen med en journalist fra Århus-redaktionen.«

Peter Nørskov,
kulturredaktør på Århus Stiftstidende

 

»Et eller andet sted så er det et spørgsmål om at planlægge og prioritere, men det er også det, der er min arbejdsopgave som eneste redaktionssekretær på en mindre redaktion, hvor vi er syv i alt. Det handler også om at lade være med at tjekke mails hele tiden, men fokusere på en opgave. Især op til deadline kan jeg være nødt til at lade mailboksen være. Og så bruger jeg selvfølgelig min kalender til at skabe overblik over dagens opgaver og det, der kommer resten af ugen.« /

Lars Ahn Pedersen,
redaktionssekretær ved Dagbladet Roskilde

0 Kommentarer