Min mening: Hvad gør du for at kvalificere dig til fremtidens arbejdsmarked?

»(Griner) Det er godt nok et stort spørgsmål. Det har jeg slet ikke tænkt på. Lige p.t. gør jeg ikke så meget. Det har sikkert noget at gøre med, at jeg sidder i et vældig godt job.

»(Griner) Det er godt nok et stort spørgsmål. Det har jeg slet ikke tænkt på. Lige p.t. gør jeg ikke så meget. Det har sikkert noget at gøre med, at jeg sidder i et vældig godt job. Der er selvfølgelig mulighed for efteruddannelse. Det har jeg bare ikke taget noget af, fordi jeg har fået barn og været på barsel. Jeg sidder lidt hyggeligt og trygt i det og har nok derfor ikke tænkt over det.«

Søren Køhler,
redaktionssekretær, Dagbladenes Bureau

 

»Jeg deltager på de relevante kurser, der er mulighed for at komme på uddannelsesmæssigt, og er på kursus cirka en gang om året. Senest var jeg i foråret på et ledelseskursus. Jeg har altid kunnet bruge dele af de forskellige kurser og efteruddannelser i mit daglige arbejde, men de er selvfølgelig også blevet valgt med fokus på fremtidige jobfunktioner.«

Kent Husted,
webredaktør, Danmarks Jægerforbund

0 Kommentarer