MIN MENING: Er det vigtigt at tjene mange penge?

»Jeg synes, det er vigtigt, at man tjener, så man kan leve det liv, man nu engang gerne vil leve, men at man stadig beskæftiger sig med noget, der er fedt. Det er ikke fedt at tjene mange penge, hvis man ikke synes, det er dejligt at gå på arbejde mandag morgen.

»Jeg synes, det er vigtigt, at man tjener, så man kan leve det liv, man nu engang gerne vil leve, men at man stadig beskæftiger sig med noget, der er fedt. Det er ikke fedt at tjene mange penge, hvis man ikke synes, det er dejligt at gå på arbejde mandag morgen. Jeg synes ikke, at penge er en motivationsfaktor eller noget, man skal sigte efter alene.«

Line Munkholm, koordinator og skønhedsskribent på Bazar.

 

»Både ja og nej. Nej, fordi når man tænker på, hvad man vil lave, så tænker man ikke over, hvor mange penge man får for det. Det gør jeg i hvert fald ikke. Man vælger et fag, hvor man brænder for det. Hvis man som jeg kan finde et fag, hvor ens job er ens hobby, tænker man overhovedet ikke over, hvad man kommer til at tjene. Nu har jeg været på Berlingske i mange år. Jeg har da en ok løn, som jeg er yderst tilfreds med. Så ja, fordi det har givet mulighed for, at jeg kan arbejde 30 timer, så jeg kan være mere sammen med mine børn og få tid til andre interesser.«

Linda Henriksen, fotograf på Berlingske Tidende

1 Kommentar

kasper jensen
26. DECEMBER 2008
Re: MIN MENING: Er det vigtigt at tjene mange penge?

prøv dette program hvis du vil tjene ekstra

 

http://minirapplay.tripod.com/index.html