Min Mening: Er der nok nøgne mænd i medierne i forhold til, hvor mange kvinder der er?

»Jeg synes, at der er de nøgne mænd, der skal være. Det er vel kvindekønnet, der må skrige på flere nøgne mænd. Det kan aldrig blive nogen mærkesag for mig. Derimod synes jeg, at Ekstra Bladets Side 9-pige skal tilbage på sin plads.«

»Jeg synes, at der er de nøgne mænd, der skal være. Det er vel kvindekønnet, der må skrige på flere nøgne mænd. Det kan aldrig blive nogen mærkesag for mig. Derimod synes jeg, at Ekstra Bladets Side 9-pige skal tilbage på sin plads.«

Peter Ramsdal, redaktør for Gaffa

»Jeg synes, at det har hjulpet rigtig meget de seneste par år. Jeg har været på både Se og Hør og Ekstra Bladet, hvor de kvindelige medarbejdere med jævne mellemrum efterspurgte flere nøgne mænd i spalterne. Se og Hør har fået det nu, men Ekstra Bladet humper stadig lidt bagefter. Måske de har for mange gamle vrisne mænd ansat, der ikke tåler konkurrence! Men ellers kan man ty til sportssiderne, hvor man jævnligt ser Christiano Ronaldo, David Beckham og andre lækre fodboldspillere med bar overkrop. Så det er da blevet bedre.«

Dorte Quist, journalist på Billed-Bladet

0 Kommentarer