Min mening

Ville du stille op til interview i SE og HØR, hvis du var tv-vært?

Ville du stille op til interview i SE og HØR, hvis du var tv-vært?

Karen Grønkjær Kjeldsen, kommunikationsrådgiver hos Kragelund Kommunikation

»Nej, det ville jeg som udgangspunkt ikke, for mit privatliv kommer ikke offentligheden ved. Hvis det udelukkende var fagligt orienterede spørgsmål, kunne det godt være, at jeg ville sige ja. Men det er jo på en måde hyklerisk, for jeg vil jo gerne selv læse om andre journalisters privatliv. Og hvem ved ? Hvis jeg var kendt, kunne det da godt være, at nogen kunne overtale mig.« /

Thomas Johansen, redaktionssekretær på Skive Folkeblad 

» Det ville jeg nok ikke. I princippet ville jeg gerne kunne sige ja til et hvilket som helst medie, da jeg jo selv er journalist og har forståelse for andre journalister, der forsøger at få en historie i hus. Men det handler om et helt personligt valg i forhold til mit privatliv, som jeg gerne vil holde privat.« /

0 Kommentarer