Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
14:22 29.03.2023 Kerstin Bruun-Hansen

Michael Bojesen bliver vært på DK4

Michael Bojesen bliver vært på DK4

Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Den tidligere chefdirigent i DR Pigekoret og direktør for Malmø Opera Michael Bojesen bliver vært på et nyt DK4-program. Det skriver tv-stationen ifølge MediaWatch i en pressemeddelelse.

Programmet får titlen ’Så syng da Danmark’ og vil give seerne mulighed for ”at synge med på næsten 100 sange fra Højskolesangbogen”.

Michael Bojesen blev sidste år fyret fra sit job som operachef i Malmø efter anklager om en seksualiseret og grænseoverskridende kultur under hans tid som leder for DR Pigekoret.

For nylig led den tidligere chefdirigent nederlag i retten, hvor han tabte en sag mod operastjernen Peter Lodahl, som han havde sagsøgt for at dele en mail, hvor Bojesen skrev om en sangerindes bryster.

Michael Bojesen jagter dog fortsat oprejsning. Via sin advokat krævede han for knap tre uger siden en halv million kroner af Ekstra Bladet for freds- og æreskrænkelser.

Michael Bojesen mener, at Ekstra Bladet er årsagen til, at Malmø Opera fyrede ham, og advokaten truer med at anlægge en retssag, såfremt Ekstra Bladet ikke accepterer kravet fra Bojesen.

SENESTE NYT

Flere nyheder