Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:04 14.09.2022 Sebastian Goos

Mette & Magten-vikarvært skal være pressechef for Støjberg

Mette & Magten-vikarvært skal være pressechef for Støjberg

Emil Winckler var presserådgiver for Inger Støjberg i Venstre. Her ses de to sammen på Christiansborg i august 2020. Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Emil Winckler, der er politisk redaktør på 24syv og har været vært på de seneste to afsnit af det statsministerkritiske program ’Mette & Magten’, skal være pressechef for Inger Støjbergs parti Danmarksdemokraterne.

Det fremgår af Danmarksdemokraternes hjemmeside, hvor man også kan se, at Inger Støjberg har ansat den gamle kending Mark Thorsen som strategichef.

Mark Thorsen var særlig rådgiver for Inger Støjberg, da hun var udlændinge- og integrationsminister for Venstre. Han blev også afhørt i rigsretssagen, hvor Inger Støjberg blev idømt 60 dages ubetinget fængsel for at have givet en ulovlig instruks i sagen om asylpar.

Inden Emil Winckler blev ansat på 24syv, arbejdede han som rådgiver for Inger Støjberg, hvor han var med til at udvikle Inger Støjbergs medieunivers og medlemsklub ’Inger.dk’, der blev søsat i forbindelse med netop rigsretssagen.

Da tidligere vært Anne Kirstine Cramon for nyligt meldte sin afsked fra programmet ’Mette & Magten’ på 24syv, har Emil Winckler i stedet været vært på programmet.

SENESTE NYT

Flere nyheder