Mette Hybel overtager Deadline

Redaktionslederen fra Deadline, Mette Hybel, overtager ansvaret for DR 2-programmet til januar og kommer dermed til at stå i spidsen for de forestående ændringer i programformatet.

Redaktionslederen fra Deadline, Mette Hybel, overtager ansvaret for DR 2-programmet til januar og kommer dermed til at stå i spidsen for de forestående ændringer i programformatet.

Mette Hybel var én af de DR-chefer, der fik en god nyhed i går, mens over 60 af hendes kolleger må forlade DR Byen eller finde en plads længere nede i hierarkiet.

Hun skal fra januar være chef for DR 2 Deadline, når det bliver lagt over i DR Nyheder.

»Jeg blev rigtig glad. Det var det bedste job, jeg kunne ønske mig i den her situation. Jeg er rigtig glad for Deadline og for det arbejde, vi laver,« siger hun til Journalisten.dk.

I sidste uge blev det klart, at den nuværende chef for Deadline, Olav Skaaning Andersen, bliver ny chefredaktør på B.T. Dermed var vejen banet for en forfremmelse af Mette Hybel.

DR 2-chef Arne Notkin meldte tidligere på året ud, at Deadline ville gennemgå nogle ændringer efter nytår. Mette Hybel har været en stor del af arbejdet med at udvikle det nye koncept, og det arbejde glæder hun sig til at fortsætte.

»Vi er i fuld gang med udviklingen, og det var vigtigt, at der ikke kom for meget uro nu,« siger hun.

Hun forventer, at nye udgaver af Deadline 17.00 og 22.30 er klar 1. februar. Den tidlige udsendelse kommer til at beskæftige sig meget med politik, sundhed og kultur, mens den sene vil holde fokus på økonomi, samfund, politik og erhverv.

»Udsendelserne kommer stadig til at ligge inden for rammerne af nyhedsudsendelser og inden for Deadlines rammer. Det vil sige, at det vil være saglige nyheder, hvor vi har tiden til at komme i dybden,« forklarer Mette Hybel.

Tidligere har strukturen været, at der over Deadline-chefen også var en divisionschef for hele DR Perspektiv, Ralf Andersson. Den stilling følger ikke med over i DR Nyheder, hvor Ulrik Haagerup bliver øverste chef. Den endelige chefstruktur ligger ikke helt fast.

0 Kommentarer