MetroXpress henter chefredaktør fra Ekstrabladet.dk

Ekstra Bladets Niels Pinborg tiltræder 1. april som chefredaktør på MetroXpress i et makkerpar med den nuværende chefredaktør Jonas Kuld Rathje

MetroXpress henter sin nye chefredaktør fra Ekstra Bladet. Her har Niels Pinborg for kort tid siden via Facebook meddelt, at han har sagt op på Ekstra Bladet for at starte som chefredaktør den 1. april sammen med avisens nuværende redaktør Jonas Kuld Rathje:

"Har sagt mit job som redaktør på Ekstra Bladet efter i alt 13 år og syv måneder på avisen. Jeg tiltræder i 1. april som den ene af to chefredaktører i en ny stor satsning på MetroXpres. Den anden er der allerede – Han hedder Jonas Kuld Rathje."

I en pressemeddelelse skriver Jonas Kuld Rathje:  

”Vi er på vej op i et nyt gear med metroXpress, og det er til at hjælpe os med den øvelse, at vi har hentet Pinborg. Jeg kender ham som en af landets dygtigste journalistiske indpiskere på både net og print, og jeg er virkelig glad for, at vi har fået ham om bord.”

Det er kun lidt over halvanden måned siden Niels Pinborg på Ekstra Bladet i en chefrokade blev udnævnt til, sammen med Mette Fleckner, at skulle lede ekstrabladet.dk.

0 Kommentarer