Metro-direktører tvivler på købstilbud

Tilbuddet om at købe metroXpress er blot et mediestunt. Det vurderer adm. direktør i metroXpress Søren Riis.

Tilbuddet om at købe metroXpress er blot et mediestunt. Det vurderer adm. direktør i metroXpress Søren Riis.

Nyhedsavisens ejer, Morten Lund, tilbyder at købe metroXpress på mandag. Udmeldingen kommer bag på metroXpress' adm. direktør.
»Nyhedsavisen er selvfølgelig velkommen til at komme med et tilbud, men jeg tvivler på, at et egentligt køb er realistisk. Jeg tror kun, det er et mediestunt fra Morten Lunds side,« siger adm. direktør Søren Riis.

Både direktør Bjarne Salomonsen, vicedirektør Anders Kronborg og Søren Riis hørte først om Morten Lunds hensigter, da Ritzau bragte nyheden.
»Jeg har overhovedet ikke hørt fra Nyhedsavisen. Men jeg kan da godt forstå, at de er interesserede i at købe metroXpress, når de har så svært ved at få deres egen avis til at løbe rundt,« siger Søren Riis til Journalisten.dk.

MetroXpress er ejet af aktionærer, så i princippet kan Nyhedsavisen godt købe aktionærerne ud, hvis tilbuddet er stort nok.
Tidligere i dag luftede Morten Lund ideen om at købe metroXpress til Ritzau. Nyheden bredte sig hurtigt til de største nyhedssites.
»Målet er at lave en samlet stor gratisavis. Lige nu bløder begge aviser. Det er der ingen grund til,« sagde Morten Lund til Ritzau.

0 Kommentarer