Mere fagforeningsstof

JOURNALISTENs nye redaktør vil styrke fagforeningsstoffet ved blandt andet at give mere plads til nyt fra kredsene. Journalistforbundets bredde skal i højere grad afspejles i bladet.

"JOURNALISTEN er et moderne blad. Det er et flot og et godt fagblad, vi har. Men der er plads til forandringer indholdsmæssigt," siger Annelise Mølvig, JOURNALISTENs nye redaktør.

Annelise Mølvig er 45 år og senest ansat som journalist på Flensborg Avis, hvor hun nåede af være i to år, inden stillingen som redaktør på JOURNALISTEN bød sig. Før jobbet på den danske mindretalsavis arbejdede Annelise Mølvig som freelancer i en lang årrække og var i flere år medlem af FreelanceGruppens bestyrelse.

Det er da også især det faglige stof i JOURNALISTEN, som Annelise Mølvig ønsker at styrke.

"Vi har 11.500 medlemmer i DJ. Der er mulighed for at komme meget bredt omkring, og vi har mange nye medlemmer i DJ, som vi kender alt for lidt til. Tænk bare på netmedierne, hospitalsfotograferne eller teksterne."

Samtidig vil hun også gerne nå længere ud til DJs kredse og tættere på det daglige arbejde, som det menige DJ-medlem laver.

"Der skal være plads til mere nyt fra kredsene i JOURNALISTEN. Vi skal have mere af den almindelige hverdag ind i bladet. Det kunne man gøre ved at dække nogle af de mange spændende aktiviteter, der finder sted i kredsene; nogle af deres foredragsarrangementer, deres fest og farver eller et herligt billede fra deres skovtur. Noget af det ville bare være petit-stof, andet ville være mere fagligt interessant."

0 Kommentarer