Mere Ekstra Blad med Madsen

Poul Madsen er netop blevet udnævnt til ledende chefredaktør for Ekstra Bladet, en stilling han overtager fra Hans Engell. Han ser det som sin vigtigste opgave at videreudvikle og fastholde Ekstra Bladets rolle som vaghund i det danske samfund.

Poul Madsen er netop blevet udnævnt til ledende chefredaktør for Ekstra Bladet, en stilling han overtager fra Hans Engell. Han ser det som sin vigtigste opgave at videreudvikle og fastholde Ekstra Bladets rolle som vaghund i det danske samfund. Samtidig skal han være manden, der skaber ligevægt mellem de tre platforme tv, internet og avis. Der for fremtiden vil være ligeværdige eksponenter for Ekstra Bladet.

Hans Engell vil fortsætte på Ekstra Bladet som fast tilknyttet politisk kommentator. Poul Madsen afviser, at Engells afgang sker, fordi han skal tilbage til politik. Forklaringen ligger i den opprioritering af tv og internet som Ekstra Bladet står over for. Hvilket Hans Engell har fundet som en god anledning til at lade en anden tage over.

»Ekstra Bladet er i gang med at gå fra at være en avis til at være en medievirksomhed. Og det er min opgave at få den udvikling til at fungere samtidig med, at jeg fastholde Ekstra Bladets kerneværdier og den unikke position, som Ekstra Bladet har i det danske samfund,« siger Poul Madsen.

0 Kommentarer