Medlemskort til alle DJ-medlemmer

Hvis det står til DJs hovedbestyrelse skal det være slut med at strø om sig med pressekort til nye medlemmer. I stedet skal der uddeles et medlemskort.

Hvis det står til DJs hovedbestyrelse skal det være slut med at strø om sig med pressekort til nye medlemmer. I stedet skal der uddeles et medlemskort. Forslaget kommer til afstemning på Delegeretmøde 2009 den 21. og 22. april. Se og hør her i indslaget hovedbestyrelsens begrundelse for, hvorfor nye medlemmer ikke automatisk skal have et pressekort tilsendt.

Læs også det store tema om Delegeretmøde 2009.

3 Kommentarer

Kristian Eskildsen
1. OKTOBER 2009
Re: Medlemskort til alle DJ-medlemmer

Jeg kunne godt lide at få sat levende billeder på medlemmerne af hovedbestyrelsen. Men jeg kunne godt have tænkt mig at se konflikten mellem tilhængere og modstandere trukkket skarpere op. Det var en kamp, hvor nogen vandt. Hvor mange var der på hver side? Jeg har ikke noget problem med den hakkede kvalitet. Selvfølgelig er det bedre med rolige billeder, men det her er jo dokumentation.

 

Mads Ahrenskjær
3. FEBRUAR 2009
Re: Medlemskort til alle DJ-medlemmer
Med risiko for at fremstille mig selv som en totalt old school medieforbruger, så vil jeg faktisk også hellere læse en kort artikel om emnet, end at skulle trækkes igennem et meget hakkende og forstyrret videoindslag.
Michael Sørensen-Bech
2. FEBRUAR 2009
Re: Medlemskort til alle DJ-medlemmer

Det er fint, at journalisten er begyndt at bruge video.

Men jeg er af den type, der gerne vil have noget på skrift. Så kunne man ikke skrive artiklerne lidt længere? Jeg gider ikke bruge tid på at se en video igennem, der tager længere tid at se, end en tekstversion ville tage at læse.

 Og så lige et forslag: Kunne i ikke skrive, hvor lang tid videoerne varer?