Medier i Paris Hilton-rus

»Jeg har aldrig oplevet noget lignende,« siger den presseansvarlige for Paris Hiltons besøg i København. Medieinteressen er fuldstændig overvældende.

»Jeg har aldrig oplevet noget lignende,« siger den presseansvarlige for Paris Hiltons besøg i København. Medieinteressen er fuldstændig overvældende.

»I 15 år har jeg arbejdet med pladeselskaber og de største stjerner lige fra Annie Lennox til U2, men det her slår alt. Det er U2 gange 10.«

Sådan siger Daniel Vangsgaard fra CulturePeople, der har haft til opgave at skabe offentlig omtale af medieikonet Paris Hiltons besøg i København. Og det har ifølge Vangsgaard ikke været svært.

»Jeg har sådan set bare sendt en pressemeddelelse ud, og derfra har det kørt af sig selv. Men hypen har kørt allerede inden med rygter og det ene og det andet,« fortæller Daniel Vangsgaard.

Paris Hilton er i København i fire dage for at lave promo-fotos for firmaets PH Europe, hvis tasker hun skal reklamere for. Og i de fire dage vil hun blive mandsopdækket af danske medier.

»Det er næsten samtlige medier, lige fra dameblade til regionalaviser, landsdækkende aviser og tv,« siger Vangsgaard, der har udvalgt Go’aften Danmark, TV 2 Nyhederne og Ekstra Bladet som de tre eneste medier, der får eksklusive interview med Hilton.

Desuden vil der blive afholdt et pressemøde torsdag, som er forbeholdt modejournalister fra ind- og udland.

De øvrige medier må nøjes med at følge med i den klump af mennesker, der konstant omgiver Paris Hilton på hendes færd. Blandt andet tirsdag aften, hvor der er reserveret plads i Tivolis rutsjebane samt ballongyngerne. Den oplysning er offentligt kendt, og Vangsgaard er forberedt på en massiv interesse fra medier og fans.

»Det kan godt blive kaotisk, men for os er det en god historie. Et billede af Paris Hilton i Tivoli – mere dansk bliver det jo ikke. Desuden vil hun gerne selv,« siger han.

Hilton vil i Tivoli blive fulgt af et antal af havens egne vagter samt et privat vagtkorps på 8-10 mand.

Daniel Vangsgaard kan konstatere en fuldstændig uhørt interesse for Hiltons besøg, men han har selv lidt svært ved at definere, præcis hvorfor Paris Hilton er så interessant.

»Ingen kan finde ud af, hvorfor hun er så berømt, og måske er det netop dét, der gør hende til sådan et fænomen. At man skal opleve Poul Erik Skammelsen sidde i TV2 News og diskutere hende med Karen Thisted og en kommunikationsekspert – det i sig selv er jo interessant.«

0 Kommentarer