Mediemuseum får kulturkroner

STØTTE. Kulturministeriet har givet 1,5 millioner kroner til Danmarks Mediemuseum i Odense til formidling og digitalisering. Bevillingen går til Mediemuseets nye udstilling om trykte og elektroniske mediers historie i Danmark. Udstillingen er under opbygning, og pengene bliver primært brugt på at formidle mediernes udvikling i perioden fra industri- til informationssamfund med særligt fokus på perioden 1850-1990. Udstillingen bliver »intelligent« og byder blandt andet på interaktive demonstrationer af grafiske håndværksprocesser og nye visuelle medier.

STØTTE. Kulturministeriet har givet 1,5 millioner kroner til Danmarks Mediemuseum i Odense til formidling og digitalisering.

Bevillingen går til Mediemuseets nye udstilling om trykte og elektroniske mediers historie i Danmark. Udstillingen er under opbygning, og pengene bliver primært brugt på at formidle mediernes udvikling i perioden fra industri- til informationssamfund med særligt fokus på perioden 1850-1990.

Udstillingen bliver »intelligent« og byder blandt andet på interaktive demonstrationer af grafiske håndværksprocesser og nye visuelle medier.

 

0 Kommentarer