Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:14 15.12.2021 Anna Sol Jørgensen

Mediehuse får grønt lys til at lægge distributionsselskaber sammen

Konkurrencerådet giver grønt lys til, at JP/Politikens Hus i samarbejde med Jysk Fynske Medier og Berlingske Media sammenlægger distributionsselskaberne Dansk Avis Omdeling (DAO) og Bladkompagniet.

Det skriver JP/Poltikens Hus i en pressemeddelelse.

Med sammenlægningen af de to bliver der skabt det største danskejede distributionsselskab.

”Vi er glade for, at vi nu får mulighed for at skabe en stærk, danskejet distributør, som gør os endnu bedre i stand til at tage konkurrencen op med de store, internationale aktører og dermed sikre danskernes mulighed for effektiv levering af aviser, pakker og post helt hjem til døren – 365 dage om året,” siger COO i JP/Politikens Hus Dorthe Bjerregaard-Knudsen, som bliver bestyrelsesformand i det sammenlagte selskab, i pressemeddelelsen.

DAO var tidligere ejet i fællesskab af Jysk Fynske Medier og JP/Politikens Hus, mens Bladkompagniet var ejet af Berlingske Media og JP/Politikens Hus. Med sammenlægningen får selskabet en årlig omsætning på 1,5 milliarder kroner.

Morten Villberg, der i dag er direktør for DAO, bliver administrerende direktør i det nye, sammenlagte selskab. Derudover vil selskabets ledelse bestå af viceadministrerende direktør Janus Mark Erwolter, driftsdirektør vest, Henning Stenfeldt Riddersholm og økonomidirektør Michael Lauritz Møhl.

SENESTE NYT

Flere nyheder