Medieåret 2010 ifølge Falbert og Strand

Brug af for mange anonyme kilder, for voldsom fokusering på politiske kommentatorer og for stor afhængighed af spindoktorer.

Brug af for mange anonyme kilder, for voldsom fokusering på politiske kommentatorer og for stor afhængighed af spindoktorer. Det er nogle af de negative tendenser, Bent Falbert og Kurt Strand Peger på, når de kigger tilbage på Medieåret 2010.

2 Kommentarer

Rikke Mandorf
27. DECEMBER 2010
Re: Medieåret 2010 ifølge Falbert og Strand

Gode og præcise synspunkter om året, der gik, men lidt vildt at sige, at Wikileaks output ikke indeholdt noget særligt spændende eller afslørende. Hvad med filmmaterialet, der viser amerikanske soldater, der, fra en helikopter, skyder journalister og civile i Bagdad? Sådan materiale sætter da vigtige debatter igang. 

 http://svtplay.se/v/2258254/dokument_inifran/wikirebels_-_the_documentary

Michael Bjørnbak Martensen
25. DECEMBER 2010
Re: Medieåret 2010 ifølge Falbert og Strand

Altid interessant at høre hvad disse to mener, men Kurt Lassen er altså ikke dømt for noget-som-helst, der er ikke sager på vej - og der er ganske mange i DR der støtter Kurt Lassen. Også Oluf Jørgensen gør. Så hvorfor skal han ydmyges af Journalisten?

De to er enige om, at kommentaren overtager historien - hvor vi så får at vide, at kommentaren ikke overskygger blot der går 15 minuter for Falbert i en taxa. Hvad søren skal vi med en sådan kommentar?