Mediamovers skal lave tre EB-tillæg

Ekstra Bladets tre tillæg Ferie, Biler og Håndværkeren bliver efter sommerferien produceret af produktionsselskabet Mediamovers. Ekstra Bladet kalder aftalen for historisk.

Ekstra Bladets tre tillæg Ferie, Biler og Håndværkeren bliver efter sommerferien produceret af produktionsselskabet Mediamovers. Ekstra Bladet kalder aftalen for historisk.
Endnu et dagblad har udliciteret produktionen af et avistillæg til det journalistiske produktionsselskab Mediamovers. I forvejen laver Mediamovers weekendtillæg til Berlingske og Jyllands-Posten. Efter sommerferien skal selskabets journalister også lave tre af Ekstra Bladets tillæg – Ferie, Biler og Håndværkeren. De tre tillæg bliver i dag hovedsagligt lavet af freelancere tilknyttet Ekstra Bladet.

Administrerende redaktør hos Ekstra Bladet Claus Lunde siger i en pressemeddelelse, at det er "historisk, at vi nu går i Jyllands-Postens fodspor og lægger en så stor produktion ud til betroede leverandører".
Ifølge en pressemeddelse har beslutningen om at outsource produktionen været længe undervejs. Avisen har brugt nogle måneder på at afsøge markedet for leverandører, og valget faldt på kombinationen af Mediamovers og Media Services, der skal levere bil-stoffet til Biler.
Første udgivelse med Mediamovers som afsender kommer efter planen på gaden fra starten af september.

Mediamovers indgik tidligere på ugen for første gang overenskomst med Dansk Journalistforbund. Bureauet har 15 medarbejdere, og de fleste er medlemmer af journalistforbundet. Mediamovers havde sidste år et overskud på 600.000 kroner (kræver abonnement for at læse), skriver Mediawatch, og ved den seneste praktikrunde var Mediamovers et af de mest søgte steder.

0 Kommentarer