Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:04 22.04.2021 Anna Sol Jørgensen

Medarbejderrepræsentant: Forklaring om formandsskifte i JP/Pol er åbenlyst vrøvl

Magnus Barsøe, debatredaktør på Politiken og medarbejderrepræsentant i bestyrelsen for JP/Politikens Hus, køber ikke forklaringen om, hvorfor formand Lars Munch skiftes ud med næstformanden, 59-årige Peter Bartram.

Det siger han, efter at formanden for Jyllands-Postens Fond, Jørgen Ejbøl, har forklaret det som et udramatisk og planlagt generationsskifte.

”Forklaringen om et generationsskifte er helt åbenlyst noget vrøvl. Lars Munch er 62 år, Peter Bartram er 59. Det har intet med et generationsskifte at gøre —der er bare en mand, man sparker ud og erstatter med en anden mand. Som så er Jyllands-Postens loyale mand,” siger Magnus Barsøe til Journalisten.

Derudover kritiserer han udskiftning, fordi den tidligere general og forsvarschef Peter Bartram ikke har nogen erfaring med mediedrift.

Beslutningen om formandsskiftet har også mødt kritik fra tillidsrepræsentanten for de redaktionelle medarbejdere på Politiken, Pernille MacDalland. Hun har kaldt det absurd, at en militærmand skal stå i spidsen for Politiken.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder