Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
11:19 24.03.2022 Kerstin Bruun-Hansen

TV 2-Regionernes medarbejdere har stemt ja til ny overenskomst

Den overenskomst mellem DJ og Foreningen af TV 2-Regioner, der tidligere på måneden blev forhandlet på plads, er nu også stemt igennem af medarbejderne. Det skriver DJ.

85 procent af de afgivne stemmer ved den netop overståede urafstemning har sagt ja til den nye overenskomst. 15 procent stemte nej.

DJ’s forhandlingsleder Marianne H. Molin glæder sig over resultatet, men noterer sig også, at der er en del flere nej-stemmer end i 2021. Dengang sagde kun 5 procent nej tak til overenskomstfornyelsen.

Aftalen, der gælder for de næste tre år, betyder, at basislønnen bliver hævet med 1.040 kr. i løbet af perioden, mens de personlige løndele efter individuel forhandling hæves med et beløb svarende til 1.150 kr. per medarbejder.

Det er desuden aftalt, at det såkaldte pensionsloft forsvinder, således at alle ansatte fra 2025 får pension af hele deres løn. Endelig bliver de ansattes 7. friuge lavet om til en fritvalgsordning, så den enkelte selv kan vælge mellem frihed, løn eller pensionsindbetaling.

Og så følger forholdene for både journalistpraktikanter og FTP-elever det øvrige journalistpraktikant-område.

SENESTE NYT

Flere nyheder