Medarbejdere favner hyperlokal satsning

Medarbejderne på JydskeVestkysten er glade for satsningen på brugergenereret indhold - også selv om borgerne skriver og fotograferer gratis. Men brugernes indlæg skal holdes klart adskilt fra journalistikken, understreges tillidsmanden.

Medarbejderne på JydskeVestkysten er glade for satsningen på brugergenereret indhold – også selv om borgerne skriver og fotograferer gratis. Men brugernes indlæg skal holdes klart adskilt fra journalistikken, understreges tillidsmanden.

Selv om borgerne ikke skal betales en rød reje for det brugergenererede indhold på Jv.dk , er tillidsrepræsentant Steffen Lilmoës godt tilfreds med satsningen på det helt nære og lokale.

»For nogle medier rundt om i verden har det været en succes, og det er alle tiders, hvis det kan understøtte arbejdspladsen og gøre os førende. Hvis det ikke fungerer, så kan man jo lukke det igen,« siger tillidsmanden om relanceringen af Jv.dk på tirsdag i næste uge.

Flere medarbejdere frygter dog for kvaliteten af det brugergenererede indhold, hvoraf det bedste også skal bruges i papiravisen.
»Her på JydskeVestkysten fotograferer journalisterne ikke til avisen. Det gør fotograferne, fordi vi ønsker høj kvalitet, og hvorfor skulle brugergenererede fotos være bedre end journalistfotos? Derfor kræver vi i det mindste, at der er en meget klar grafisk markering både på papir og på web af, hvad der er brugergenereret. Det brugergenererede på nettet bliver for eksempel markeret med et udråbstegn,« siger Steffen Lilmoës.

0 Kommentarer