Mark Stokholm og Morten Ankerdal nye værter på Aftenshowet

»Mere journalistisk tyngde«. Sådan lyder meldingen fra DR med ansættelsen af Mark Stokholm og Morten Ankerdal som nye værter på "Aftenshowet". De to er hentet fra henholdsivs TV2 News og TV 2.

»Mere journalistisk tyngde«. Sådan lyder meldingen fra DR med ansættelsen af Mark Stokholm og Morten Ankerdal som nye værter på "Aftenshowet". De to er hentet fra henholdsivs TV2 News og TV 2.

DR har ikke opgivet kampen om styrke seertallene i de tidlige aftentimer, som anses for altafgørende for seertallene videre i den øvrige sendeflade.

Når "Aftenshowet" er tilbage den 8. august på DR1, bliver det ikke kun med et helt nyt studie på Christianshavn, men også holdet af tv-værter styrkes.

Velkendte figurer som Puk Elgård, Rie Helmer og Abdel Aziz Mahmoud fortsætter. Men derudover har DR ansat yderligere to nye værter – Morten Ankerdal og Mark Stokholm. Sidstnævnte træder dog først til om to måneder.

De to ny værter kommer fra henholdsvis TV 2 og TV2 News og skal ifølge DR være med til at give "Aftenshowet" »mere journalistisk tyngde«. 

»"Aftenshowet" ser sig selv som en aktiv del af dagens Danmark. I den nye sæson er fokus lagt på dagen i dag, og hvad der sker lige nu i Danmark. "Aftenshowet" vil i højere grad skærpe seernes nysgerrighed og gå mere i dybden med aktuelle historier. Det vil sige, at "Aftenshowet" også skal rykke ved og udfordre genren og journalistikken i et program, som stadig hedder noget med show. Programmet vil altså stadig være godt selskab, men samtidig også give seerne noget at tale om,« udtaler Ole Rahbek Kristensen, programchef for "Aftenshowet", i en officiel meddelelse.

Ud over de dagsaktuelle historier vil den nye sæson bære præg af forskellige kampagner, der både aktiverer og informerer seerne. Den nye sæson vil ikke kun afspejle dagens Danmark, men også give seerne mulighed for at handle.

"Aftenshowet" dækker blandt andet det kommende folketingsvalg med udgangspunkt i tvivlerne. Dag for dag vil seerne kunne følge tvivlerne og se, hvordan de flytter sig i løbet af valgkampen.

0 Kommentarer