Maria Rørbye Rønn konstitueres som ny generaldirektør

DR's bestyrelse har besluttet, at direktør for DR's juridiske politiske sekretariat, Maria Rørbye Rønn, bliver konstitueret som generaldirektør.

DR's bestyrelse har besluttet, at direktør for DR's juridiske politiske sekretariat, Maria Rørbye Rønn, bliver konstitueret som generaldirektør.

I en pressemeddelelse skiver Kenneth Plummer selv:

»Jeg har i dag taget konsekvensen af den seneste tids blæst om min person og meddelt DR's bestyrelsesformand, at jeg agter at forlade min stilling. Jeg holder meget af DR og ønsker derfor ikke, at min person kommer til at flytte fokus fra DR's virke.«

Kenneth Plummer fratræder sin stilling pr. dags dato og vil i de kommende dage bruge tiden på at afvikle og overlevere. Stillingen som generaldirektør vil hurtigst muligt blive slået op. Det skriver dr.dk.

0 Kommentarer