Mange dryp – ingen ramt

Valgkampen er i fuld gang - men ved du hvilke medier, der bliver afgørende, og hvordan journalister og kommunikatører planlægger slaget?

Valgkampen er i fuld gang – men ved du hvilke medier, der bliver afgørende, og hvordan journalister og kommunikatører planlægger slaget? Journalisten har opsøgt magtens centrum – Christiansborg – og spurgt hvilke platforme, der bliver afgørende. Kildernes overraskende vinder er "gamle-medierne" mens de sociale medier dumpes ned efter det personlige møde med vælgerne.

Stormen fra de første runder med informationslæk fra WikiLeaks har lagt sig og Journalisten gør status: Hvilke konsekvenser fik al balladen og de tunge overvejelser om pressens rolle? Foreløbig er svaret, at WikiLeaks er blevet kendt – men samfundsforandringer og politiske konsekvenser er der langt imellem. Meget langt.

Lisbeth Knudsen nåede lige at blive kåret som Danmarks mest dagsordensættende mediepersonlighed, før Journalisten afslører, at hun har mistet 10 journalister på erhvervsredaktionen på et halvt år.

0 Kommentarer