Magisterbladets redaktør får Freelanceprisen

Mogens Tanggaard, redaktør på Magisterbladet, har modtaget årets Freelancepris. Prisen uddeles til en kunde, der behandler sine freelancere særligt godt.

Mogens Tanggaard, redaktør på Magisterbladet, har modtaget årets Freelancepris. Prisen uddeles til en kunde, der behandler sine freelancere særligt godt.

Freelanceprisen blev i weekenden uddelt for fjerde gang. Det skete ved Freelancegruppens generalforsamling på Kobæk Strand.

Der var i år 22 indstillinger til Freelanceprisen, hvilket er usædvanligt mange. Prisen gives til en særligt god freelancekunde, der viser stor forståelse for freelanceres særlige arbejdsvilkår.

Vinderen blev i år Mogens Tanggaard, redaktør på Magisterbladet.

I en pressemeddelelse bringer Freelancegruppen et uddrag af en af indstillingerne af Mogens Tanggaard, som juryen har modtaget:

"Mogens er en fremragende redaktør at arbejde sammen med. Tillid og en stor grad af frihed til opgaveløsningen er en selvfølge – kombineret med lysten og viljen til både at give og diskutere feedback. Mogens er et klogt og kompetent menneske, og han udviser en stor grad af respekt for andres fagligheder," lyder det.

"Samtidig er han typen, der står fast og er sin rolle som netop redaktør bevidst. Det betyder blandt andet, at han gerne træder i karakter som gatekeeper for sin freelancer, hvis en kilde eller en læser brokker sig over en artikel. Han tager diskussionen, forsvarer og forklarer, og lader dermed aldrig freelanceren sejle sin egen sø," fortsætter indstillingen.

Mogens Tanggaard takkede for prisen ved overrækkelsen med ordene:

"Det betyder noget særligt at få en pris af fagfæller. Og den ros og anerkendelse, jeg har fået med prisen, forpligter. I freelancere fortjener en omsorgsfuld behandling. I har ingen at støtte jer til eller spille bold op ad, og det særlige ved jer er, at I altid taler fag og historie og ikke afspadsering og ferie. Og I er vores nødvendige salt."

0 Kommentarer