Magasin-giganten Time fyrer 600

Verdens største magasinforlag, Time Inc., rammes nu også af den økonomiske krise. Seks procent af medarbejderstaben fyres - svarende til 600 job.

Verdens største magasinforlag, Time Inc., rammes nu også af den økonomiske krise. Seks procent af medarbejderstaben fyres – svarende til 600 job.

Det var the New York Times, der i aftes kunne afsløre spareplanerne, som indebærer en omfattende ændring af hele virksomheden. Efterfølgende har Time Inc. sendt besked ud til alle de ansatte om den omfattende nedbemanding, som allerede vil blive gennemført i løbet af to uger.

Umiddelbart er der dog ikke lagt op til lukning af nogen af de i alt 24 magasintitler, som Time Inc. udgiver i USA, men flere ventes dog at blive trimmet gevaldigt.

Samtidig indføres en helt ny struktur i magasin-koncernen, så man fremover deles op i tre divisioner: News, lifestyle samt style and entertainment.

Blandt Time Inc.s mange magasinudgivelser er følgende nogle af de mest kendte: Fortune, Money, Time, Sports Illustrated, Real Simple, Cottage Living, Coastal Living, Southern Living, People, InStyle og Entertainment Weekly.

 

0 Kommentarer