Madkritiske fagfestivalgængere er overordnet tilfredse

Årets fagfestival er blevet evalueret af deltagerne. Flertallet har overordnet haft en god festival - men er meget madfokuserede.

Årets fagfestival er blevet evalueret af deltagerne. Flertallet har overordnet haft en god festival – men er meget madfokuserede.

746 deltagere har givet deres mening til kende om årets Fagfestival. 64 procent synes, at deres fagfestival overordnet var god, 28 procent at den var rigtig god.

En af disse festivalgængere har skrevet:

»Fantastiske oplæg og diskussioner med enormt spændende mennesker. På en gang lærerigt, underholdende og hyggeligt. «

To procent havde en dårlig festival, en af de deltagere skriver således:

»Maden var rigtig elendig hele vejen igennem. Oplæggene var svingende og der var ingen klar beskrivelse der indikerede om det var for begyndere eller øvede. Jeg var til flere facebook foredrag, video på nettet, google maps etc. og fik intet nyt at vide. Man burde måske niveaudele nogle af oplæggene. / / Derudover var det pinligt med den dårlige teknik som var på flere oplæg. Det gik ud over walraff, gintberg med flere. Det kan dj ikke være bekendt. Alt i alt den dårligste fagfestival jeg nogensinde har været til.«

Generelt er deltagerne meget optaget af maden, som får dumpekarakter hos de fleste.

»Jeg synes, at forplejningen var usædvanlig dårlig denne gang. Frokosten mandag var mildest talt mystisk, der var ikke nok mad søndag aften, og ikke engang et stykke frugt til eftermiddagskaffen – men man kunne købe et stk kage til 20 kr for et lillebitte stykke …«

En enkelt deltager kritiserer også den dårlig »spisebelysning«, mens fadøllene også var for dyre i fleres øjne.

I den mere faglige ende, bliver fagfestivalen opfordret til at have øjnene åbne for andet end klassisk journalistik. Især kommunikationsfolk og fotografer mangler indslag, som er målrettet dem.

En deltager opsummerer sine dage:

»Skide være med at maden (søndag aften og mandag frokost) ikke var særlig god; der var masser af gode kalorier i festivallens faglige indhold …og det er sgu det vigtigste.«

2 Kommentarer

Iben Hauschultz
10. DECEMBER 2010
"Madfokuserede" fagfestivalgængere!?

Det er måske lige i overkanten at betegne deltagere i fagfestivalen som "madfokuserede", fordi de giver deres kritik til kende - når I nu spørger!?

Er vi så "håbefulde", hvis vi næste år møder op i den tro, at forplejning og betjening lever op til gennemsnittet?

Sara Schlüter
9. DECEMBER 2010
Re: Madkritiske fagfestivalgængere er overordnet tilfredse
Tror ikke, at Fagfestival-folket havde været så madfokuserede i efterkritikken, hvis den havde været spiselig...