Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:49 12.09.2023 Kerstin Bruun-Hansen

Madanmelder vil gøre op med syge arbejdsforhold

Det skal ikke længere være ligegyldigt, hvordan de ansatte bliver behandlet, når der drysser stjerner ud over Michelin-restauranter.

Det mener Politikens madanmelder Joakim Grundahl ifølge Fagbladet 3F.

Reaktionen kommer, efter at Fagbladet 3F og TV 2 har afsløret, hvordan tjenere og kokke på landets bedste restauranter må leve med at arbejde gratis, blive tilsvinet og nedgjort og frygte for deres job, hvis de går til deres fagforening for at få hjælp.

”Jeg har tidligere haft en meget stringent holdning til, at alt, hvad der foregik bag restauranten, ikke havde noget med min anmeldelse af maden at gøre. På samme måde som en filminstruktør godt kan være psykopat, men stadig lave en god film,” siger Joakim Grundahl.

”Men jeg var ikke klar over, at det stod så slemt til og var så systematisk, som det fremstår nu, siger han om de forhold, der har været afdækket på en række Michelin-restauranter.”

Han vil nu diskutere mere med sin redaktør, hvordan han fremover skal forholde sig, når han anmelder maden på et sted, hvor han er ret sikker på, at der er dårligt arbejdsmiljø.

SENESTE NYT

Flere nyheder