Lykketoft slap billigt

UNDERLIGT. DR, herunder især TV-Avisen, formidler ud fra en ulidelig let og selektiv virkelighed. En ensidig virkelighed, de så med det stærke medie, som TV-Avisen jo er, pådutter os seere.

UNDERLIGT. DR, herunder især TV-Avisen, formidler ud fra en ulidelig let og selektiv virkelighed. En ensidig virkelighed, de så med det stærke medie, som TV-Avisen jo er, pådutter os seere.
TV-Avisen har været aktive og i front med ustandseligt at bringe indslag om Lars Løkkes brug og misbrug af offentlige midler. Alt, hvad der eksempelvis er kommet fra Uffe Thorndahls, for mig noget uforståelige, vendetta mod Lars Løkke, er – stort set – kommet "på" i TV-Avisen.
Alt sammen helt i orden med mig, misbrug skal frem!
Men, men – hvor var TV-Avisen, da det kom frem, at Mogens Lykketoft og journalist Mette Holm, via landstingsformanden Jonathan Motzfeldt, holdt bryllup i den sydgrønlandske by Qassiarsuk på skatteydernes regning? Intet, gentager intet, har der været i TV-Avisen om dette!
Hvorfor mon ikke? Er det ikke interessant stof? Var det ikke en nyhed?
Bringes den ikke, fordi Mogens Lykketoft og frue kunne blive kede af det? Eller hvad?
Svar, her i bladet, fra TV-Avisen imødeses!
Lykketoft slap med i P1 Orientering at udtale cirka: "Jeg vil ikke sige meget om sagen, det er jo et grønlandsk anliggende!"
TV-Avisen fandt ingen anledning til at forfølge sagen?
Mogens Lykketofts vrøvl om, at det er et grønlandsk anliggende alene, holder jo ikke en meter.
Undrede den garvede Mogens Lykketoft og hans journalistkone, Mette Holm, sig overhovedet ikke over, hvem der mon betalte for deres bryllupsbespisninger med videre? Troede de virkelig, at det var vennen Jonathan Motzfeldt, som betalte af egen pung? Utilgiveligt naivt! Jonathan betaler meget sjældent noget, som han kan få andre til at betale.
Velbekomme og tillykke med brylluppet og bryllupsbespisningen, Mogens Lykketoft og Mette Holm, fra en skatteyder, som var med til at betale regningen for jer!
Og shame on you, TV-Avisen!
Kalaallitnunaat (Grønland) ønskes tillykke med den nye landsstyreformand. Håber, han kan fastholde et opgør med pamperiet og nepotismen i "menneskenes land". •

Kjeld Krageskov, freelancer