Louise Pedersen på hingsten Meister

MOTIV. Modellen Louise Pedersen fotograferet på sit landsted i Nordsjælland på hingsten Meister. Billedet optræder på forsiden af The Horse Rider's Journal winter 2011/2012.

MOTIV. Modellen Louise Pedersen fotograferet på sit landsted i Nordsjælland på hingsten Meister. Billedet optræder på forsiden af The Horse Rider's Journal winter 2011/2012.

Hvordan fik du billedet?
»Det hele gik meget hurtigt. Vi satte skydningen op på mindre end et døgn. Jeg kom fra trykstart i Jylland. Nogle piger på kontoret kendte nogen, der havde en hest. Ideen var at finde en location i Nord­sjælland, men det viste sig, at modellen Louise Pedersen bor på en gård med nedlagte stalde, så vi tog billederne der.
Jeg er faktisk ret bange for heste, det er jo store dyr. Sidste år skulle jeg tage nogle billeder af en hest, der gik i panik, når jeg trykkede på knappen, så det kunne ikke lade sig gøre.

Men heldigvis er Louise Pedersen meget hestekyndig, så det gik godt.
Når man laver modefotos, kan man planlægge det hele på forhånd – location, motiver og modeller, men det gør jeg stort set aldrig. Jeg får det bedste billede ved at turde slippe de ideer, jeg har med mig hjemmefra, og bare være til stede i øjeblikket.

Da jeg trykkede på knappen og tog billedet af Louise, var jeg rimeligt sikker på, at vi havde en forside. Jeg kan godt lide naturligheden i billedet. Det er en klassisk lyssætning med en sort baggrund, som man ofte bruger i studier, men som her var i ruinerne af en gammel ridehal.

Rasmus Skousen, modefotograf og crea-tive director hos Malling Publications, der udgiver The Horse Rider's Journal i 30 lande.


0 Kommentarer