Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:05 05.03.2021 Jakob Albrecht

Loud bliver rost til skyerne af Louds egne chefer på iTunes

Chefer på Radio Loud har i en række tilfælde rost Louds egne programmer og givet fem stjerner på iTunes – uden at anmeldelserne var skrevet i chefernes eget navn.

Programmet ’Sceneløs’ er blandt andet blevet anmeldt af ’Kemovax’, der giver fem stjerner.

”Jeg har sjældent oplevet så vildt lydunivers, hvor jeg hele tiden bliver i tvivl, om det er dokumentar eller fiktion. Det er både galt og genialt.”

Den anmeldelse var skrevet af Louds programchef, Kim Lykke Pihl-Vester.

En anden femstjernet anmeldelse lød: ”Det er vildt anderledes modigt og underholdende”, og var skrevet af ’Annpannspand’, som til daglig er direktør på Loud Ann Lykke Davidsen.

Også den tidligere administrerende direktør Finn Høffner har uddelt fem stjerner på iTunes.

Radio Louds digitale chef, Rasmus Mark Pedersen, siger i et interview med Henrik Qvortrup i B.T.-podcasten ’Q&Co’, at de rosende anmeldelser er lavet af folk, ”der har lyttet til det, og som har anmeldt det”.

”Men jov, selvfølgelig er det ikke fedt at stå her og snakke om, at vores egne medarbejdere har lavet de her anmeldelser – specielt når det ikke er angivet, at det er dem. Men vi gør det, at vi siger til medarbejderne, at de skal anbefale os i netværket – og det har nogen desværre så gjort på iTunes,” forklarer han.

SENESTE NYT

Flere nyheder