Lotte Stensgaard ny chefredaktør på 24timer

Det bliver Lotte Stensgaard, 35 år, der fremover skal udstikke retningen for journalistikken på 24timer. Det oplyser MetroXpress A/S.

Det bliver Lotte Stensgaard, 35 år, der fremover skal udstikke retningen for journalistikken på 24timer. Det oplyser MetroXpress A/S.

"Lotte Stensgaard er lige præcis den drivkraft, vi har brug for i det videre arbejde med driften og udviklingen af 24timer. Hun kan sit journalistiske håndværk og er desuden fuld af gode ideer. Jeg er svært tilfreds med, at hun har takket ja til denne store udfordring." siger Jonas Kuld Rathje, overordnet chefredaktør for Metroxpress A/S.

Lotte Stensgaard er uddannet journalist fra RUC i 2005 og har siden 2006 været ansat som nyhedsredaktør på metroXpress.

"Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og kigge på, hvordan vi kan gøre 24timer endnu bedre, både når det gælder indhold og udseende," siger Lotte Stensgaard i en pressemeddelelse.

En af Lotte Stensgaards første opgaver, når hun sætter sig i chefredaktørstolen til maj, bliver at deltage i det udviklingsarbejde, der følger med virksomhedens vækstplan, hvor man i 2011 øger oplaget på begge aviser.

Målsætningen er, at 24timer skal skubbe konkurrenterne bag sig og ved udgangen af året have etableret sig som Danmarks næstmest læste dagblad – efter metroXpress.

Samtidig med udnævnelsen af Lotte Stensgaard er Allan Wahlers og Charlotte Holst gjort til nyhedsredaktører på metroXpress.

0 Kommentarer