Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:40 13.09.2022 Kerstin Bruun-Hansen

Lokalpolitiker truer med at straffe DR for Pape-artikel

Lokalpolitiker truer med at straffe DR for Pape-artikel

Morten Thiessen (K), rådmand for Børn og Unge i Aalborg Kommune. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

”Hvis det her er niveauet, DR kan præstere, kan jeg ikke love, at vi vil begrænse besparelserne til de 270 millioner kroner, der ligger i det nuværende politiske forslag.”

Sådan lyder den slet skjulte trussel fra Morten Thiessen (K), der er rådmand for Børn og Unge i Aalborg Kommune, i en kommentar på Facebook. Det skriver TV 2 Nord.

I kommentaren lufter den nordjyske lokalpolitiker sin utilfredshed med DR’s dækning af hans partiformand Søren Pape Poulsen, der ifølge Ekstra Bladets afsløringer har spredt usandheder om sin dominikanske mands familieforhold og religion.

”Hvis I ikke selv kan mærke, at I stinker, så har I større problemer, end I aner,” slutter kommentaren, der siden er blevet slettet fra Facebook.

Over for TV 2 Nord holder Morten Thiessen dog fast i sin kritik og afviser, at hans udtalelser om potentielle besparelser på DR bryder med armslængdeprincippet.

”Jeg synes, at det er en helt normal diskussion, som man bør og må have om en central institution som Danmarks Radio. Så budskabet fra mig er, at det er for ringe kvalitet, og vi har lov til at forvente noget mere,” siger han.

SENESTE NYT

Flere nyheder