search

LIVET ER GODT, SGU!

BAGSIDEN. Tillykke til Preben Nyborg Madsen. Med den nyfundne hylde på arbejdsmarkedet, og hvad der ser ud som en genoptanket tillid til tilværelsen.

BAGSIDEN. Tillykke til Preben Nyborg Madsen. Med den nyfundne hylde på arbejdsmarkedet, og hvad der ser ud som en genoptanket tillid til tilværelsen.
Og tak til Journalistens redaktion, der kunne se det opbyggelige i historien og fandt plads til den på bagsiden. Som en passende afveksling mellem syrlige drops, professionel selvretfærdighed og almindeligt blær. /

Helle Broberg Nielsen, freelancejournalist

Kommentarer
1
preben nyborg madsen
09.12.08 11:20
Re: LIVET ER GODT, SGU!

Søde Helle

611 tak for din opbakning via dit indlæg. Jeg gi´r gerne en kop øl, hvis du kommer forbi Horsens (tlf. 22169967)...

Om livet er godt? Tjah, jeg generobrede da mine dagpenge via VIA-opholdet, men jeg havde godt nok forventet, at jeg blev fastansat - og til en rimelig/almindelig hyre. Men nej, livet er...ikke lutter lagkage :-(

Fra 2009 er jeg igen i de lediges rækker (læs: freelance) og må så se på, om jeg kan få pengene til at slå til. For penge - se, det ER godt nok med til at gøre livet godt!!!! Det har jeg da fundet ud af... 

Fremhævet af Journalisten
Denne artikel er lukket for kommentarer.
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen