Lisbeth Knudsen og Poul Madsen i mudderkastning

JP/Politikens Hus tabte første runde i skattesagskommissionen med afsløringen af forholdet mellem Ekstra Bladet og rådgiver Peter Arnfeldt. »Iscenesat og perverteret,« lød det fra Lisbeth Knudsen.Nu står BT for tur - og Poul Madsen kaster tilbage: »Det rene hykleri!«

JP/Politikens Hus tabte første runde i skattesagskommissionen med afsløringen af forholdet mellem Ekstra Bladet og rådgiver Peter Arnfeldt. »Iscenesat og perverteret,« lød det fra Lisbeth Knudsen.
Nu står BT for tur – og Poul Madsen kaster tilbage: »Det rene hykleri!«

»Der var så mange mennesker, der havde så enormt travlt ved håndvasken. Det er det rene hykleri, blandt andet fra Lisbeth Knudsens side,« siger Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen.

Hans kommentar falder i næste udgave af Journalisten, der ser frem mod næste runde i skattesagskommissionen.

Poul Madsen kritik falder, efter at Lisbeth Knudsen, ansvarshavende redaktør på Berlingske, i en kommentar i starten af september gik voldsomt til angreb på Ekstra Bladets journalistik, som hun kaldte »iscenesat og perverteret«.

Kritikken skyldes, at Ekstra Bladet har forhandlet så tæt med særlig rådgiver Peter Arnfeldt, at avisens journalistiske habilitet blev tilsidesat.

Poul Madsen påpeger, at det nu er BT, der kommer i fedtefadet. Dermed skifter fokus fra bladhuset JP/Politikens Hus til Berlingske Media.

Han retter især sin kritik mod det notat, skrevet af BT, som Skatteministeriets departementschef, Peter Loft, forsøgte at få ind i sagsbehandlingen af Helle Thorning-Schmidt og hendes mands skattesag.

»De har haft så travlt med at fastslå, at det her er noget, der kun kan foregå på Ekstra Bladet. Så jeg glæder mig rigtig meget til, at deres hykleri vil blive udstillet i det videre forløb i skattesagskommissionen,« siger Poul Madsen.

Lisbeth Knudsen replicerer:

»At BT har lavet et internt notat, hvor man forsøger at holde styr på alle de forskellige spørgsmål og paragraffer omkring skattesagen, kan jo ikke sammenlignes med, at Ekstra Bladet har en journalist, der ifølge eget udsagn over en længere periode fører tæt dialog med en spindoktor om at få stærkt fortrolige skatteoplysninger på den nuværende statsminister. En journalist, som derudover laver politiske iscenesættelser og tilrettelægger politiske intriger sammen med den samme spindoktor rettet mod samme Helle Thorning-Schmidt.«

»Poul Madsen er helt langt ude i sine forsøg på at få flere med ned i muddergrøften. Han bliver nødt til snart at vænne sig til, at han står der alene.«

Journalisten dækker skattesagskommissionens videre udredning direkte på journalisten.dk

0 Kommentarer