Lisbeth Knudsen: Løkke-udvandring er irrelevant

Medarbejderne på Berlingske er ikke i tvivl: Det var fuldstændig uacceptabelt, at chefredaktør Jens Grund redigerede afsnittet ud om vred Lars Løkke. Men nu siger Lisbeth Knudsen, at sagen er "blæst ud af proportioner".

Medarbejderne på Berlingske er ikke i tvivl: Det var fuldstændig uacceptabelt, at chefredaktør Jens Grund redigerede afsnittet ud om vred Lars Løkke. Men nu siger Lisbeth Knudsen, at sagen er "blæst ud af proportioner".

I et interview med Pol.dk tilkendegiver hun, at det var irrelevant, at statsminister Lars Løkke Rasmussen i voldsom vrede pludselig forlod interview-værelset på Marienborg, da Berlingskes Christiansborg-journalister ville have svar på spørgsmålet om skattelettelser i forhold til fremtidig vækst.

»Det fandt statsministeren tilsyneladende irriterende og ville ikke snakke videre om det, hvad der også fremgik tydeligt af interviewet i søndagsavisen. I den forbindelse bad han om en pause i interviewet og forlod lokalet, men kom dog tilbage ca. 10 minutter senere og fortsatte interviewet,« gengiver Lisbeth Knudsen over for Pol.dk, hvor hun uddyber:

»Vi valgte i chefredaktionen – som selvfølgelig til hver en tid i den sidste ende har ansvaret for alt, hvad der står i avisen – at mene, at det ikke var en politisk relevant oplysning, at statsministeren i den konkrete situation virkede irriteret og uoplagt og bad om en pause for at gå ud og trække frisk luft midt i et interview.«

Som beskrevet tidligere i dag her på Journalisten.dk, så fastholdt Berlingskes Christiansborg-journalister dog det modsatte synspunkt i går på et møde mellem journalisterne og Berlingskes chefredaktion.

Her gjorde de det klart, at det var relevant at tage med, blandt andet fordi hele den forrige uges VKO-debat om de konservatives ønske om skattelettelser ikke havde givet svar på, hvad statsministeren mente i den sag.

1 Kommentar

Laura Labarca Clausen
31. MAJ 2011
Re: Lisbeth Knudsen: Løkke-udvandring er irrelevant

Kære Jens Jørgen Madsen,

Pol.dk har så vidt jeg kan forstå ikke interviewet Lisbeth Knudsen men trukket nogle citater ud af en kommentar, som hun selv har skrevet på sin egen blog. Det fremgår af deres egen artikel her: http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1296299/lisbeth-knudsen-loekke-udvandring-er-historien-om-fem-hoens/

 Læs bloggen her: http://lisbethknudsen.blogs.berlingske.dk/2011/05/29/s-kulturkamp-er-k%25c3%25b8rt-i-gr%25c3%25b8ften/

Du finder kommentaren ret langt nede. Den er postet kl. 23:39 i går aftes. 

 God dag! 

Mvh. Laura Labarca Clausen