Lisbeth K: Mecom-tilbud er totalt nonsens

Påstanden om, at Morten Lund er blevet tilbudt 200 mio. kr. for at lukke Nyhedsavisen, bliver mejet i jorden af Berlingske Medias koncernchef Lisbeth Knudsen. Beskyldningerne afvises ligeledes af David Montgomery.

Påstanden om, at Morten Lund er blevet tilbudt 200 mio. kr. for at lukke Nyhedsavisen, bliver mejet i jorden af Berlingske Medias koncernchef Lisbeth Knudsen. Beskyldningerne afvises ligeledes af David Montgomery.

Hvad der præcis skete inden Nyhedsavisen gik konkurs står stadig ikke fuldstændig klart. Simon Andersen påstod tidligere i dag overfor politiken.dk, at Mecom tilbød Morten Lund 200 mio. kr. for at lukke Nyhedsavisen. Det afviser Berlingske Medias koncerndirektør, Lisbeth Knudsen, dog blankt:

»Jeg kan ikke svare på, hvorfor Simon Andersen siger, hvad han siger. Mecom har på intet tidspunkt tilbudt Morten Lund penge for at lukke Nyhedsavisen. Det er totalt nonsens. Det ville være fuldstændig vanvittigt at gøre,« siger hun til Journalisten.dk.

Hun bekræfter dog, at hun – ligesom både JP/Politiken og MetroXpress – har haft besøg af Morten Lund, men vil ikke afsløre indholdet af samtalerne.

»Jeg kommenterer ikke møder, så jeg kan ikke sige, hvad vi talte med Morten Lund om,« siger Lisbeth Knudsen.

Bestyrelsesformand for Mecom Group, David Montgomery, afviser ligeledes alle spekulationer om, at Mecom eller David Montgomery personligt skulle have tilbudt Morten Lund 200 mio. kr. på en hemmelig konto for at lukke Nyhedsavisen:

»It's total rubbish,« (det er totalt nonsens) siger David Montgomery om påstandene til Business.dk.

Han understreger, at Mecom er et børsnoteret selskab, der skal overholde forpligtigelserne om åbenhed og gennemsigtighed på børsen.

»Mecom er en respekteret børsnoteret virksomhed. Vi laver aftaler på baggrund af godkendelser fra vores bestyrelse og total offentliggørelse. Vi er ikke involveret i nogen hemmelige aftaler. Vi er et fuldstændigt gennemsigtigt firma. Vi vil kun gøre ting, der er ordentlige og lovlige,« siger han til Business.dk.

Over for epn.dk gentager David Montgomery, at han ikke har ført forhandlinger om at betale for Nyhedsavisens lunkning

Journalisten.dk har siden i morges forgæves forsøgt at få en kommentar fra både Simon Andersen, Morten Lund og David Montgomery.

(opdateret 14:27)

0 Kommentarer