search

Lidt færre ledige

ARBEJDSLØSHED. Næsten hvert tiende medlem af Dansk Journalistforbund har ikke noget arbejde. Men nye tal viser, at ledigheden er en anelse faldende. Fuldtidsledigheden var i august måned 9,6 procent. Til sammenligning var den i august 2004 på 10,5 og i 2003 på 10,8 procent.

ARBEJDSLØSHED. Næsten hvert tiende medlem af Dansk Journalistforbund har ikke noget arbejde. Men nye tal viser, at ledigheden er en anelse faldende.

Fuldtidsledigheden var i august måned 9,6 procent. Til sammenligning var den i august 2004 på 10,5 og i 2003 på 10,8 procent.

Faldet i ledigheden gælder det samlede tal for Dansk Journalistforbund. Enkelte specialgrupper oplever dog en voldsom stigning i arbejdsløsheden. Blandt journalister i distriktsbladsgruppen, der dækker ansatte på distrikts- og ugeaviser, er ledigheden næsten fordoblet fra 6,5 procent til 12,1 procent. 

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen