search

LEGO-ansatte må ikke læse aviser

LEGO-ansatte blev forbudt at læse aviser i deres pauser. LEGO beklager.

LEGO-ansatte blev forbudt at læse aviser i deres pauser. LEGO beklager.

»Læsning af aviser, blade, reklamer m.m. foregår i ens fritid.« Sådan står der i LEGOs guide til de vikarer, der bliver ansat i legetøjsfirmaets produktion i Billund. Det skriver Avisen.dk.

»Det er kun LEGO-relevant materiale, vi må læse i pauserne, det har vi fået at vide flere gange,« fortæller en ansat til avisen. »Der står en pc i pauserummet. Men vi må kun gå på LEGOs intranet og ikke på det almindelige internet.«

Kommunikationschefen i LEGO, Charlotte Simonsen, beklager situationen. »Der er en regel om, at man ikke må have aviser i produktionen. Vi vil nu ændre de skriftlige retningslinjer, så det fremgår tydeligt, at man godt må læse avis i spisepausen,« siger hun til Avisen.dk.

Kommentarer
2
Mindy Sneider
14.02.11 08:53
Re: LEGO-ansatte må ikke læse aviser

Det er en underlig afstumpet måde at forholde sig til sine medarbejdere på. Charlotte Simonsen har tidligere sagt, at det er et levn fra en anden tid, hvor man ikke havde reelle pauser, men spiste ved maskinerne.

Det virker som om, at LEGO helst ser deres medarbejdere leve i en isoleret lille LEGO-boble, hvor de ikke har kontakt med omverdenen. 

Det er simpelthen så pinligt for LEGO!

Fremhævet af Journalisten
bent øberg
14.02.11 15:06
Re: LEGO-ansatte må ikke læse aviser
problemet ka let løses: giv Lego-folkene lov til kun at læse BT og EB - så bevarer man ubesværet forbudet mod at læse aviser..
Fremhævet af Journalisten
Denne artikel er lukket for kommentarer.
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen