Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
15:10 19.05.2022 Anna Sol Jørgensen

Le Gammeltofts ’wingman’ forlader også Heartbeats

Det er ikke kun stifter og kreativ direktør for Heartbeats Le Gammeltoft, der har opsagt sin stilling på det otte år gamle medie.

Også Peter Stenbæk, bureaudirektør for Heartbeats Studio, forlader skuden. Det oplyser han i en mail til Journalisten.

”Som wingman for Le Gammeltoft er eventyret også slut for mit vedkommende,” skriver han, efter at det tidligere i dag kom frem, at Le Gammeltoft har opsagt sin stilling med øjeblikkelig virkning.

De to direktørers opsigelser kommer, kort efter at Heartbeats præsenterede sit første overskud siden opstarten i 2014. I den forbindelse udtalte Le Gammeltoft, at der ville komme nogle ledelsesjusteringer.

Journalisten har forsøgt at få en kommentar fra Le Gammeltoft, der ikke er vendt tilbage. På LinkedIn skriver hun ”tak for rejsen”, og at hendes oprindelige mål om at skabe et medie, der skulle gøre op med branchens gamle forretningsmodeller, støtteafhængighed og platforme, er nået.

”Mit mål om at skabe en bæredygtig forretning nåede vi, da vi sidste regnskabsår skabte et positivt resultat. Derfor er det nu tid for mig at søge nye udfordringer,” skriver hun og takker medarbejdere og investorer.

SENESTE NYT

Flere nyheder