Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
15:32 18.01.2023 Anna Sol Jørgensen

Le Gammeltoft bliver kommunikationschef i Netcompany

Le Gammeltoft bliver kommunikationschef i Netcompany

Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Stifter og tidligere direktør for Heartbeats, Le Gammeltoft, bliver kommunikationschef i Netcompany.

Det skriver ITWatch.

Samtidig starter Mads Elsøe, der er tidligere brand manager hos Politiken som head of creative for selskabet.

Mads Elsøe skal opbygge et kreativt bureau under Netcompanys vinger, der ”sikrer, at vi får fortalt nogle af de vilde og inspirerende historier omkring Netcompanys purposedrevede og toneangivende arbejde på tværs af Europa”, skriver Mads Elsøe på LinkedIn.

Han skriver også, at han i samarbejde med Le Gammeltoft skal bygge en ny strategi på tværs af landegrænser. Le Gammeltoft har været tilknyttet Netcompany som konsulent i en periode op til, at hun nu er blevet ansat som kommunikationschef.

”Der er så mange dygtige mennesker ansat på tværs af flere lande, og det internationale aspekt af kommunikation, marketing, branding og PR ser jeg virkelig frem til at arbejde med,” skriver Le Gammeltoft på LinkedIn.

Le Gammeltoft forlod Heartbeats i maj sidste år. Dengang oplyste hun, at hendes oprindelige mål om at skabe et medie, der skulle gøre op med branchens gamle forretningsmodeller, støtteafhængighed og platforme, var nået. Derfor var det på tide for hende at vinke farvel til Heartbeats og søge nye udfordringer.

SENESTE NYT

Flere nyheder