Lars Werge vil i Folketinget

DJ’s tidligere formand forsøger at blive opstillet for Socialdemokratiet i Brønshøj-Husum og Vanløse

Halvandet år efter at Lars Werge måtte trække sig som formand for Dansk Journalistforbund, går han nu efter at komme i Folketinget.

I et opslag på Facebook skriver Lars Werge, at han er blevet opfordret til at stille op som kandidat i Brønshøj-Husum og Vanløse.

Valget er ikke sikkert, da der også er en anden kandidat, og afgørelsen skal derfor træffes af de 400 medlemmer ved en urafstemning.

Fokus på prekære ansættelser

Lars Werge skriver i opslaget, at han blandt andet kan trække på sine erfaringer og netværk som tidligere formand for DJ, hvor han særligt har øje for arbejdsmarkedet, med alt hvad dertil hører af dagpenge, arbejdsmarkedspension, erhvervsuddannelse, sociale klausuler og det stigende antal prekære ansættelser, som han betegner ”som en del af min rygmarv”.

”Og når man som jeg gennem et halvlangt liv har stiftet bekendtskab med velfærdssamfundets mange forskellige institutioner – ældreplejen, børnehaverne, psykiatrien og sygehusene, for nu at tage et meget bredt udsnit – så kan man ikke lade være med at have et stort, bankende hjerte for velfærdspolitikken,” skriver Lars Werge.

Lars Werge er i dag direktør i Danske Biografer. Om han ender med at blive opstillet, afgøres til januar.

Werge forlod posten som formand for Dansk Journalistforbund i 2019. Du kan læse historien om forløbet her.

0 Kommentarer

Læs også

<span class=Storhed og fald: Historien om Lars Werge og Øjvind Hesselagers exit">

Storhed og fald: Historien om Lars Werge og Øjvind Hesselagers exit

02. SEPTEMBER 2019