Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
12:55 13.10.2021 Anna Sol Jørgensen

Landsret afviser ankesag mod Se og Hør

Musikproduceren Remee Jackson kommer ikke videre i retssystemet om ugebladet Se og Hørs overvågning af kendte.

Østre Landsret har nemlig i dag afvist anken fra Remee Jackson mod ugebladet. Det skriver Ritzau.

Ankesagen var rejst med påstand om godtgørelse for krænkelse af privatlivet.

Men ankesagen er udsigtsløs. Det fastslår landsretten ifølge advokat Kåre Pihlmann, der repræsenterer den tidligere chefredaktør Kim Henningsen.

Der er ikke udsigt til, at en dom i landsretten vil få et andet resultat end i byretten. Desuden har sagen ikke principiel karakter. Det skyldes, at Højesteret i en tidligere sag allerede har taget stilling til de overordnede spørgsmål, lyder det fra landsretten.

Remee ankede afgørelsen fra Københavns Byret, der i april frifandt de sagsøgte i erstatningssagen og efterlod regningen for sagens omkostninger til sagsøgerne, der bestod af Remee, Line Baun Danielsen, Casper Christensen, Iben Hjejle, Oliver Bjerrehuus og Martin Jørgensen.

”Jeg er sikker på, at hvis man lavede en rundspørge blandt danskerne, som havde været igennem det samme, så ville samtlige være enige om, at de havde været udsat for krænkelser og havde ret til erstatning,” sagde Remee til B.T. i april.

Rettelse: Vi skrev tidligere, at sagen var anlagt mod tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup, men den var anlagt mod tidligere chefredaktør Kim Henningsen. Det er i øvrigt hans advokat og ikke Remees, der udtaler sig, som vi tidligere skrev.

SENESTE NYT

Flere nyheder