Landsholdsspiller hyrer spindoktor

Simon Kjær fra det danske fodboldlandshold har hyret en spindoktor. »Vi skal simpelthen ud af den krig med medierne,« siger han.

Simon Kjær fra det danske fodboldlandshold har hyret en spindoktor. »Vi skal simpelthen ud af den krig med medierne,« siger han.

Den danske landsholdsspiller Simon Kjær vil mere ud til danskerne. Derfor har han ansat en kommunikationsrådgiver til at hjælpe sig.

Det er den tidligere sportsjournalist på B.T., Lars Hendel, der er blevet ansat som 'spindoktor' for Simon Kjær. Det skriver ekstrabladet.dk.

»Jeg kan mærke, at den strategi, jeg har kørt de seneste par år med at lukke ned og lade folk tro, hvad de vil, ikke har ført noget med sig, som jeg er tilfreds med. Så nu prøver jeg noget nyt, som ikke er set før i Danmark,« siger Simon Kjær.

Han håber, at forsøget bliver en stor succes, som hans kolleger på landsholdet kan følge i fodsporene på. 

»Kan jeg efter en periode mærke, hvordan det fungerer på min egen krop og føler, at det går godt, så håber jeg da på, at andre på landsholdet følger trop, så vores fans igen vil føle, at de er en del af vores hverdag. Vi skal simpelthen ud af den krig med medierne,« siger Simon Kjær til ekstrabladet.dk.

0 Kommentarer