Lad os nu få hele klimadebatten

>>Kom nu i gang! Det ville være befriende, hvis DR eller et andet dansk medie tør tage en anden CO2-synder med i debatten. <<

>>Kom nu i gang! Det ville være befriende, hvis DR eller et andet dansk medie tør tage en anden CO2-synder med i debatten. <<

KØD. TV Avisen viser 22. september klokken 18.30 et indslag, hvor energivejleder Christian Oxenvad er på udkig efter energisyndere hos en helt almindelig dansk familie. Det er et hamrende overraskende indslag! Christian Oxenvad går rundt i huset, og sandelig om han ikke minder familien om at slukke tv og computere, køre mindre i bil og tage på færre flyrejser. For den slags er nemlig ikke godt for klimaet!

Kom nu i gang! Det ville være befriende, hvis DR eller et andet dansk medie tør tage en anden CO2-synder med i debatten.

Kødproduktion og konsekvenserne heraf er en af de største bidragsydere til udledning af CO2. Endnu større end transportsektoren, mener flere forskere. Hvorfor tør journalister ikke spørge kritisk til danskernes spisevaner og kødforbrug? Det gør åbenbart for ondt, for der må jo være en grund til, at den vinkel skal undgås gang på gang. Jeg tror efterhånden, vi har fattet den med bilen og computeren.

Lad os nu få nogle journalister, der tør tage alle aspekter i klimadebatten op, tak!

– Martin Hansen, journalist, Politikens Lokalaviser

0 Kommentarer