Kurt Strands kontrakt med DR udløber – og bliver ikke forlænget

Værten på P1’s ’Mennesker og Medier’ gennem fem år sender for sidste gang til sommer, hvor Kurt Strands kontrakt med DR udløber

Kurt Strand skal fra sommer ikke længere være vært og ekstern producent på P1-programmet ’Mennesker og Medier’.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Kurt Strand har været vært på programmet siden 2016, men når hans kontrakt med DR udløber til sommer, er det værtsskab altså slut.

”Sidste udsendelse er 25. juni. Jeg er forundret og overrasket over beslutningen.. Hvad der skal ske med Mennesker og medier er uvist,” skriver Kurt Strand på Twitter.

Det betyder dog ikke, at programmet lukker, men at DR vil komme med ændringer af programmet i løbet af sommeren.

”Det er stadig en helt afgørende og vigtig opgave for P1 at stille medierne ansvarlige for deres valg i en offentlighed under stadig hastigere forandring. Derfor vil jeg frem mod sommer bruge tiden på at afklare, hvordan vi allerbedst løser den opgave,” siger P1’s kanalchef, Nikolai Thyssen, i pressemeddelelsen.

Nikolaj Thyssen roser i pressemeddelelsen Kurt Stand for hans indsats som vært på programmet.

”Kurt Strand har været en fremragende vært for ’Mennesker og Medier’ gennem de seneste fem år. Han har brugt sin indsigt, journalistiske erfaring og sin personlige pondus til at udfordre journalister og redaktører og de valg, de træffer – ofte under stadig større pres og større hast,” siger Nikolai Thyssen i pressemeddelelsen.

0 Kommentarer