Kurt Lassen ville lave Henriette Kjær-bog

Kurt Lassen, forfatteren bag den omdiskuterede bog om Kenneth Plummer, planlagde en Henriette Kjær-bog. Men det blev droppet, da hun trak sig fra politik.

Kurt Lassen, forfatteren bag den omdiskuterede bog om Kenneth Plummer, planlagde en Henriette Kjær-bog. Men det blev droppet, da hun trak sig fra politik.

Han har brændt for mange broer, til at han kan komme tilbage som forfatter til flere biografier. Nogenlunde sådan lød flere kommentarer efter udgivelsen af Kurt Lassens bog om DR's generaldirektør, Kenneth Plummer. Store dele af bogen var baseret på et interview, som Kurt Lassen havde lovet Kenneth Plummer var til baggrund.

Men ifølge DAGBLADET Ringsted har Kurt Lassen planer om at lave flere biografiske bøger. For tre uger siden var han til møde med et forlag, hvor det for eksempel blev drøftet, om han skulle gå i gang med en biografi om De Konservatives Henriette Kjær og hendes mand, Erik Skov Pedersen. Arbejdstitlen var klar: "Skønheden og udyret". Bogen bliver dog ikke til noget, fordi Henriette Kjær i mellemtiden valgte at trække sig fra politik.

I stedet barsler Kurt Lassen ifølge DAGBLADET Ringsted med ikke bare en, men to biografiske bøger.
Til foråret kommer en ufarlig en af slagsen – et "luderprojekt med ført pen", kalder han det ifølge Sn.dk selv.
"Så vil man sikkert sige "nå, er han faldet til patten". Men så har jeg en sindssygt god en til efteråret," tilføjede han ifølge Sn.dk

Kurt Lassen fortalte om sine bogplaner, da han fredag var inviteret af iværksætterhuset Den Kreative Matrikel i Ringsted.

0 Kommentarer