Kunne terrortruslen afholde dig fra at søge job på Jyllands-Posten?

Vibeke Kruse, journalist, Vejle Amts Folkeblad »Bestemt nej. Nu har jeg læst og set, hvordan de nærmest har barrikaderet sig oppe i Viby. Jeg ville bestemt ikke føle mig udsat på Jyllands-Posten. Der er jo politi hele tiden, så det ville jeg ikke være bange for. Jeg kunne også få en tagsten i hovedet, når jeg går uden for døren.«

Vibeke Kruse, journalist, Vejle Amts Folkeblad
»Bestemt nej. Nu har jeg læst og set, hvordan de nærmest har barrikaderet sig oppe i Viby. Jeg ville bestemt ikke føle mig udsat på Jyllands-Posten. Der er jo politi hele tiden, så det ville jeg ikke være bange for. Jeg kunne også få en tagsten i hovedet, når jeg går uden for døren.«

Jan Sisseck, journalist, Randers Amtsavis
»Nej, det tror jeg ikke. Principielt synes jeg ikke, at man skal lade sig afskrække af den slags. Men så tror jeg også på, at avisen er så godt beskyttet, at det ikke vil lykkes med et angreb mod Jyllands-Posten.«

0 Kommentarer